UtbildarVerkstan

UtbildarVerkstan Skaraborg erbjuder en mängd olika utbildningar och tjänster inom Ledarskap, Grupputveckling och Träning och Hälsa.

Med ett stort kontaktnät från, bland annat, tiden på Räddningsverket samverkar vi med en mängd olika aktörer. Det finns därför stora möjligheter, att som kund, få sina utbildningsbehov tillgodosedda. Passar inte de koncept vi redan har att erbjuda så för vi en dialog med Er och sätter samman ett program utefter Era önskemål och behov. Något som dock genomsyrar alla utbildningar är KOMPETENS OCH ENGAGEMANG!


kerstinKerstin Gustafsson: Certifierad handledare i Utvecklande Ledarskap och Strength Deployment Inventory. Hon har jobbat 20 år som lärare/pedagog varav 8 år på Räddningsverkets skola i Skövde. Driver sedan 2010 Utbildarverkstan Skaraborg, ett företag med kompetensområden inom ledarskap, grupputveckling, jämställdhet samt fys och hälsa. Har under 13 år varit delaktig i Villa Lidköpings utveckling av flick- och dambandyn och ”resan” som började med 6 tjejer till SM-guld på seniorsidan i mars 2021.


Samarbetspartners

hakanHåkan Andersson: Läkare och specialist i psykiatri. Han driver en egen mottagning i Broddetorp. Bor naturskönt i Bolum nära Hornborgarsjön. Håkan är en mycket uppskattad föreläsare och handledare i ledarskapsfrågor och livsfilosofi. I april -13 drabbades Håkan av en stroke som påverkade hans syncentrum men det har inte förändrat hans engagemang och arbetslust. Även känd som Radiodoktor i P4 Skaraborg:)


Hans-gostaHans-Gösta Bernhard: har en bakgrund som officer och därefter 25 år i Räddningsverket, där han i huvudsak arbetade med ledarskap, pedagogik och organisationsutveckling. Certifierad handledare i Strength Deployment Inventory och Utvecklande ledarskap. Numera egen företagare inom ledarskapsutbildning