UtbildarVerkstan

UtbildarVerkstan Skaraborg erbjuder en mängd olika utbildningar och tjänster inom Ledarskap, Grupputveckling och Träning och Hälsa.

Med ett stort kontaktnät från, bland annat, tiden på Räddningsverket samverkar vi med en mängd olika aktörer. Det finns därför stora möjligheter, att som kund, få sina utbildningsbehov tillgodosedda. Passar inte de koncept vi redan har att erbjuda så för vi en dialog med Er och sätter samman ett program utefter Era önskemål och behov. Något som dock genomsyrar alla utbildningar är KOMPETENS OCH ENGAGEMANG!


kerstinKerstin Gustafsson: Certifierad handledare i Utvecklande Ledarskap och Strength Deployment Inventory. Hon har jobbat 20 år som lärare/pedagog varav 8 år på Räddningsverkets skola i Skövde. Driver sedan 2010 Utbildarverkstan Skaraborg, ett företag med kompetensområden inom ledarskap, grupputveckling, jämställdhet samt fys och hälsa. Har under 15 år varit delaktig i Villa Lidköpings utveckling av flick- och dambandyn och ”resan” som började med 6 tjejer till SM-guld på seniorsidan i mars 2021 (och 2022,2023…..:)